donderdag 3 februari 2022

Purification



De geur van de olie is fris, schoon en erg verheffend. De olie is speciaal samengesteld voor diffuse, om in de lucht aanwezige giftige stoffen, anaërobe bacteriën, virussen, schimmels, meeldauw en ook sigarettenrook, huisdier geuren en alledaagse geuren en andere schadelijke geuren in een ruimte te helpen elimineren. Daarbij hebben alle oliën in deze mix antibacteriële en desinfecterende eigenschappen, wat kan helpen tegen bijensteken en andere insectenbeten. Het zorgt voor het neutraliseren van het gif van insectenbeten, spinnen, bijen, horzels en wespen. De olie kan rechtstreeks op de huid aangebracht worden voor het reinigen en kalmeren bij insectenbeten, snijwonden en schaafwonden. Purification hoort eigenlijk elke dag in de diffuser. Wat we voor lief nemen zijn de radioactieve isotopen in onze lucht; de bacteriën in de lucht, de lucht verspreide vervuiling, schimmelsporen, bacteriesporen en virale sporen die daar gewoon, in de lucht aanwezig zijn. De radioactieve isotopen behoren tot de samenstellingen die zeer schadelijk zijn voor het menselijk immuunsysteem. 

Ingrediënten

  • Lemongrass essentiële olie (Cymbopogon flexuosus), citroengras.Heeft pijnstillende, vaatverwijdende, infectie werende, ontstekingsremmende, anti-parasitaire en antibacteriële, schimmelwerende en kalmerende eigenschappen. Verbetert de bloedcirculatie, schud het lymfestelsel wakker, verhoogt de flow van zuurstof. Mentaal werkt het verheffend en zuiverend. Bekend om het bindweefsel te herstellen en vooral goed voor gewrichtsbanden en pezen.
  • Melaleuca alternifolia essentiële olie (Melaleuca alternifolia), tea tree. Is zeer geschikt voor huidaandoeningen. De eigenschappen; antivirale, antibacteriële, ontstekingsremmende, ontsmettende, schimmeldodende, antioxidant, anti parasitaire, zwelling verminderen, immuun-stimulerend middel, insectenbestrijding, weefsel regenerator. 
  • Rosemary essentiële olie (Rosmarinus officinalis), rozemarijn. Heeft ontsmettende, anti tumor, schimmeldodende, antibacteriële, antivirale, anti parasitaire en infectie werende eigenschappen. Kan helpen bij het balanceren van de hartfunctie, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de zenuwen. Vermindert mentale vermoeidheid en verlicht angst. Werkt als een ontgiftingsmiddel. De olie kan ook worden gebruikt in recepten i.p.v. het kruid. 
  • Myrtle essentiële olie (Myrtus communis), mirte. heeft ontsmettende, antiseptische, ontstekingsremmende, slijmoplossende en antibacteriële eigenschappen. Een uitstekende olie voor het immuun-, luchtwegen-, spijsvertering-, en hormoonstelsel. Werkt opwekkend en verzacht angst. 
  • Lavandin essentiële olie (Lavandula x hybrida), lavendel. Heeft krachtige ontsmettende, antibacteriële en anti schimmel eigenschappen. Het is een weefsel regenerator. Werkt ontspannend. 
  • Citronella essentiële olie (Cymbopogon nardus). Is een sterke deodorant en ook essentieel voor het zuiveren bij inademing van bacteriën en virussen. De eigenschappen; antibacterieel, antioxidant, schimmelwerend, ontstekingsremmend, ontsmettend, anti parasitair, krampstillend, deodorant, insecten werend, insecten dodend en ontspannend. Het ont-geurt en reinigt.


Spirituele invloed

Door middel van het gebruik van de diffuser met deze olie in een kamer zal zuivering en reiniging van negatieve emoties en trillingen plaats vinden. Diffuse in een emotioneel geladen ruimte, vooral als er woede, geweld of chaotische energie is. Het kan helpen boosheid en conflicten te kalmeren en het zorgt voor zuiverheid van denken en het kan de orde herstellen. De olie kan ook helpen voor, als we ondersteuning nodig hebben in het zien van onze patronen als het gaat om verlating, afwijzing, of de angst om alleen te zijn. Opent het heiligbeenchakra en kalmeert het zenuwstelsel.

Tips

  • Purification neutraliseert gif, en als je het onmiddellijk na de beet er op druppelt, zal het binnen een paar seconden neutraliseren, ook al is het een paar minuten tot een uur later. Als het gif zich in de bloedbaan begeeft, zal de werking iets langer duren, maar het zal toch het gif nog neutraliseren. Bedek alleen het gebied waar het gif heen gaat en je zult versteld staan van de werking van deze olie. 
  • Blaar (reinigen) 1 dr. direct op de blaar om te reinigen en te desinfecteren. 
  • Drogerdoekje 1 dr. op het wasgoed of op een nat doekje of sok en plaats het in de wasdroger. 
  • Geurende schoenen leg een watje met 2 dr. olie in de schoenen. 
  • Insecten beten / Snijwonden / Schaafwonden / Krassen 1 dr. op het gewenste gebied. ◊ Insecten verjagen diffuse. Spray 8 dr. met water in een verstuiver. 
  • Kalknagel 1 dr. op het nagelbed, 2x per dag tot de nagel uit groeit en de schimmel verdwenen is.
  • Keelpijn (beginnende) masseer 1 dr. op de hals. 
  • Onaangename geuren / Sigaretten rook / Luchtvervuiling / Hooikoorts / Ziekte diffuse om de lucht te zuiveren. 
  • Oormijt (kat en hond) meng 2 dr. Purification en 1 dr. Peppermint met V6, op een wattenstaafje en wrijf hiermee de binnenkant (begin) van het oor. Bij katten een hogere verdunningsverhouding aannemen. 
  • Openbaar toilet (na het gebruik) wrijf 1dr. in de handen voor het desinfecteren. 
  • Verf lucht diffuse de olie in de ruimte waar geverfd word. 
  • Vlekken op kleding (inkt, viltstift, pen) 2 dr. inwrijven op de vlekken, een uur later weer en dan in een koud water badje leggen en de volgende ochtend wassen in de wasmachine. 
  • Vlooien (kat en hond) 1 dr. olie verdunnen met V6 en strijk over de rug en staart. Bij het einde van de rug en begin van de staart zitten de meeste vlooien. Ook de andere honden en katten in de leefruimte behandelen. Bij katten een grotere verdunningsverhouding aannemen. 
  • Ziekte (weren) 1 dr. op een wattenstaafje (of verdund met V6) en wrijf ermee langs de binnenkant van de neusgaten. Diffuse. Inhaleer. 2 dr. onder de voeten tijdens het reizen. 2-4 dr. op een watje of doekje voor in luchtroosters van een huis of een luchtsysteem in hotels en in de auto. 
  • Zweetvoeten wrijf 1-2 dr. onder de voeten.