dinsdag 11 januari 2022

White Angelica





White Angelica staat bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming. Hij vormt een soort schild voor negatieve energie of verstorende gedachten. Veel mensen gebruiken het dan ook als bescherming tegen negatieve energie.

De olie biedt spirituele kracht en bescherming

Het is een subtiele maar krachtige en zeer spirituele olie mix dat synergetisch werkt om de aura te vergroten en te versterken rond je lichaam, met als gevolg dat je je weer sterker voelt en meer beschermd voelt tegen allerlei invloeden van buitenaf. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu op. Deze olie werkt als een onzichtbare bepantsering om je te bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties. Als je de naam White Angelica hoort, denk dan aan de genezende kracht en bescherming van de engelen. De olie geeft comfort en veiligheid aan degenen die bescherming tegen misbruik nodig hebben of herstellend zijn van misbruik. 

Zeer geschikt voor massage therapeuten en Reiki beoefenaars en voor degene die helend en energie werk uit oefenen. De olie werkt geweldig als het word aangebracht op de schouders.

Brengt kracht en bescherming en een enorme hulp bij meditatie.


Spirituele invloed:

De olie zorgt voor het los laten van negatieve emoties (disharmonie, hebzucht, eenzaamheid, resolutie, schaamte en zwakke punten) en zal bescherming en kracht bieden voor het bereik van een grotere bewustwording van onze eigen krachten.
White Angelica heeft een meetbare elektrische frequentie van 89 MHz, dat de hersenfrequentie overschrijdt. Het werkt als een krachtig schild tegen elektromagnetische vervuiling die een negatieve invloed hebben op de hersengolven. Dit is vooral belangrijk als je veel tijd besteed aan een mobiele telefoon, achter een computerscherm, of in de buurt van frequentie palen, zendmasten enz. 

Het opent de wortel en heiligbeen chakra (lichamelijk) en opent het derde oog en kruinchakra (geestelijk). Het breidt het hart chakra uit, waardoor een grotere zelfexpressie ontstaat en stimuleert de thymus voor het vrijgeven van negatieve invloeden van het verleden.

De White Angelica blend bevat maar liefst 10 verschillende soorten oliën:

  • Bergamot essentiële olie (Citrus bergamia) is rustgevend voor het endocriene systeem en de hormonen. Werkt verfrissend, opbeurend, opwekkend en tevens kalmerend, kan daardoor met emoties helpen bij het verlichten van angst, depressie, stress en spanning.
  • Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens) heeft kalmerende eigenschappen. Kan ondersteunen bij de hormonale balans, lever en nierfuncties. De geur werkt opwekkend en laat negatieve emoties gaan en het laat woede los. Bevorderd gevoelens van vrede, welzijn en hoop.
  • Myrrh essentiële olie (Commiphora myrrha) opent onze geest om de giften te ontvangen. Maakt deel uit van de formule wat de Heer heeft gegeven aan Mozes.
  • Sandalwood essentiële olie (Santalum album) heeft een antidepressivum, samentrekkend, lustopwekkende en kalmerende eigenschappen. Het is kalmerend, emotioneel balancerend en wordt gebruikt tegen depressie en stress. Bevat een hoog gehalte aan sesquiterpenen, dat bij onderzocht is om de hoeveelheid zuurstof te verhogen rond de pijnappelklier en de hypofyse, hetgeen zal bijdragen om onze houding te verbeteren. Het verlicht depressie en helpt bij het verwijderen van negatieve programmering van de cellen van het lichaam.
  • Rosewood essentiële olie (Aniba rosaeodora) mentaal stabiliserend en gebruikt tegen depressie. Het creëert emotionele aarding, ontspanning en een gevoel van rust en zachtheid.
  • Ylang Ylang essentiële olie (Cananga odorata) heeft antidepressieve, krampstillende en kalmerende eigenschappen. Het verhoogt ontspanning, balanceert de mannelijke en vrouwelijke energieën van het lichaam en helpt bij vertraging van een snelle ademhaling en angstgevoelens. Het herstelt het vertrouwen. Het helpt, als de persoon dit toelaat, om de gedachten te ordenen door te filteren op de “rotzooi”, (wat wel en niet belangrijk is) en brengt gevoelens terug van vreugde, vrede, vertrouwen, geluk, eigenliefde en eigenwaarde.
  • Spruce essentiële olie (Picea mariana) kan helpen om de bronchiale luchtwegen te verwijden om de zuurstof uitwisseling te verbeteren. De Lakota indianen gebruikten deze olie om hun communicatie te verbeteren met de “Great Spirit”. Helpt emotioneel bij het aarden, het creëren van balans en de openstelling die nodig is om te ontvangen, geven en loslaten. Het helpt om emotionele blokkades los te laten. Deze olie is verwarmend, helend, verheffend, rustgevend en kan helpen angst te verlichten.
  • Hyssop essentiële olie (Hyssopus officinalis) is balancerend en bevordert centreren in het lichaam. Het werd gebruikt door Mozes tijdens Pascha van de Heer in Egypte (Exodus 12:21).
  • Melissa essentiële olie (Melissa officinalis) heeft een antidepressieve en ontspannende eigenschappen. Het heeft het vermogen om te werken met het versterken van de zachte aspecten van het menselijk lichaam. Melissa is rustgevend, verheffend en kan helpen bij balanceren van emoties. Het kan ook helpen met het verwijderen van emotionele blokkades en kan een positieve kijk op het leven bijbrengen.
  • Rose essentiële olie (Rosa damascena) is stimulerend voor de geest en creëert een gevoel van welzijn. Het bevat de hoogste frequentie van alle essentiële oliën en kan helpen om de frequentie te verhogen van elke cel, en kan helpen om balans en harmonie in het lichaam te brengen. Het produceert een magnetische energie dat liefde aantrekt en verhoogt de frequentie van eigenliefde en brengt vreugde in het hart.

Tips

  • Direct op de huid: breng 2 tot 4 druppels aan te brengen op schouders, achter de oren, keel, langs wervelkolom, polsen, nek, kruin of op de reflexpunten onder de voeten. De olie hoeft niet verdund te worden.
  • Bad & Douchegel: voeg 2 tot 4 druppels toe aan een natuurlijk badzout of gebruik een basis bad & douchegel voor in bad of onder de douche.
  • Massageolie: verdun 1:15 met V-6 olie of een natuurlijke massageolie voor een massage op het lichaam.
  • Aura Spray: maak je eigen aura spray om jezelf te beschermen, inspireren en meer spiritualiteit te creëeren. Gebruik 20 druppels White Angelica, een glazen 50 ml flesje. Vul 60% van het flesje met gedistilleerd water en vul de rest af met 70% alcohol.
  • Sterk geurende was: doe 2 druppeltjes op een nat doekje en gooi het bij de natte schone was in de droger.
  • Parfum: doe een roldopje op je flesje en gebruik het als parfum door achter je oren en/of de polsen te rollen.
  • Stress in het hart. 1 druppel Joy, 1 druppel Aroma Life en 1 druppel White Angelica en wrijf deze mix over de hart chakra heen