dinsdag 11 januari 2022

10 essentiele olien voor spirituele bescherming en reiniging.



Wist je dat je essentiele ook heel mooi kan gebruiken om jezelf te beschermen tegen negatieve energieen? En om jezelf te reinigen als je voelt dat er wat negatieve energie vastzit in je energie veld?
Hier mijn 10 favoriete olien voor spirituele bescherming en reiniging.

1. Thieves

Dit een topper onder de essentiële oliën met zoveel geweldige toepassingen. Voor ondersteuning bij een gezond immuunsysteem. Maar ook voor spirituele bescherming. Thieves staat nl bekend om zijn reinigende werking op negatieve energieën. Hoe gebruik je de Thieves ? In de diffuser of in een sprayflesje en sprayen maar!




2. Purification

Dit is een hele zuiverende olie. Perfect voor het reinigen van ruimtes van negatieve energie.  Doe wat druppels Purification in een diffuser of sprayflesje en laat het zijn reinigende werk doen.




3. Lavender

Een hele fijne, spirituele olie. Lavender helpt om jezelf emotioneel in balans te brengen. Lavender kan je diffusen of sprayen in een ruimte waar je voelt dat de energieën uit balans zijn. Of lekker op je kussen druppelen als je voelt dat je moeite hebt om ‘s avonds in slaap te komen omdat je indrukken van de dag niet los kan laten.




4. Frankincense

Dit is een hele fijne olie die je helpt om jezelf af te schermen tegen negatieve energieën om je heen. Doe in de ochtend een druppel Frankincense op je kruin en merk dat het gemakkelijker voor je is om in je eigen kracht te blijven staan en dicht bij jezelf te blijven.




5. Vetiver

Dit is vooral een fijne om drukke kindjes te helpen in balans te komen. Maak een roller en rol deze onder de voeten of op de polsen van je kindje




6. Geranium

Een heerlijke, bloemige olie met sterke beschermende en zuiverende vibraties. Helpt je om je verbinding met boven te versterken en je innerlijke rust en kalmte te brengen.

 


7. Sage

Dit is van oudsher een sterke reinigende en zuiverende plant. Hij wordt veel gebruikt om te verbranden om ruimtes te zuiveren. Maar dat geeft best wat rook vorming en is niet altijd prettig. En het kan ook gemakkelijker. Door wat druppels Sage olie in een sprayflesje te doen en door de ruimte te sprayen. Of gewoon te diffusen uiteraard.




8. White Angelica

Een heel fijne als het gaat om het beschermen van je energieveld tegen negatieve energieën! Doe een paar druppels in je hand. Inhaleer een aantal keer. En wrijf de rest van de olie door je energie veld. lees meer



9. 3 Wise Man

Dit is een hele fijne olie om je verbinding met boven te versterken. Ook hier, doe ‘s ochtends een druppel 3 Wise man op je kruin en voel het verschil. Ik vind het fijn om deze af te wisselen met Frankincense.




10. Sacred Mountain

Ook een heel fijne als het gaat om het beschermen van je energie veld tegen negatieve energieën! Doe een paar druppels in je hand. Inhaleer een aantal keer. En wrijf de rest van de olie door je energie veld.