dinsdag 1 februari 2022

Thieves

 



Thieves is denk ik wel één van de meest populaire essentiële oliën van Young Living. Vanaf moment 1 behoorde de Thieves tot mijn favoriet! Het is een olie die ik iedereen ook zou adviseren. Het is zo divers en voor zoveel mooie dingen inzetbaar. Eigenlijk een onmisbare olie voor iedereen! Vandaar dat het een plekje verdient in de uitgelichte essentiële oliën!

Thieves is een echte krachtpatser in een klein flesje! De olie is onmisbaar voor het immuunsysteem en zelfs voor… De schoonmaak! Wist jij dat al?

Deze olie is speciaal ontworpen tegen infecties van welke aard dan ook. De gebruikte oliën hebben allemaal antivirale, antibacterieel en antiseptische eigenschappen. Er zijn vele onderzoeken verricht naar de olie en daaruit is aangetoond dat de olie 99,7% kill waardering heeft tegen de bacteriën in de lucht.

Als je de olie in een diffuser zou doen zal het dus zo goed als alle bacteriële en besmettelijke verkoudheid of virus wat in lucht hangt laten verdwijnen. De olie is een natuurlijke manier om besmettelijke ziektekiemen te bestrijden, goed voor ons en voor onze planeet! Daarnaast is het super handig als je onderweg bent met de auto of vliegreis om de Thieves Waterless Hand Purifier bij de hand te hebben. Altijd schone handen!

Het huishouden en Thieves

De Thieves lijn hebben ze vanwege deze redenen ontzettend weten uit te breiden zodat het in elk huis mogelijk is om op een kindveilige-, vriendelijke én milieuvriendelijke manier schoon te maken. Dit is allemaal zonder gevaarlijke, slechte toevoegingen die gezondheid kunnen beschadigen. Zo heb je de Thieves Household cleaner, maar ook de Thieves Loundy Soap. De Thieves Foaming Hand Soap en zelfs (kinder-) tandpasta. Er is zoveel meer om op te noemen! Neem eens een kijkje op de website van Young Living en typ in de zoekbalk “thieves”. Je zult verstelt staan van alle mogelijkheden!

Thieves is een blend!

Wist je dat Thieves een blend is? Het bestaat uit Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary. Een combinatie van prachtige oliën! Het zuivert de lucht in de kamer en reinigt het van alle negatieve emoties en trillingen. 

Gebruik Thieves als een spray in een emotionele beladen kamer, werkruimte of gebruik het in een reinigend spiritueel ritueel. Thieves is een olie die je extra bescherming kan geven als je het nodig heeft wanneer er onzekerheid of angst in de lucht hangt.

In de diffuser of als roller

Natuurlijk is Thieves ook te gebruiken in de diffuser. Een olie die ik maar al te graag gebruik! Diffuser gedurende 3-4 uur (of inhaleer 20 min) om het lichaam te beschermen tegen griep, verkoudheid of virussen. Je kunt ook ook roller maken. Maar, let op! Thieves is een ‘hete olie’. Dat betekent dat je deze verdund dan wel puur aanbrengt, maar alert blijft en indien nodig draagolie gebruikt. Dat helpt de huid verzachten. Kijk ook naar de leeftijdstabel voor het aantal druppels. Rol het iedere avond voor het slapen gaan langs de ruggengraat en/of onder de voeten bij de grote teen en onder het zachte gedeelte. Ook inname van Thieves is mogelijk met bijvoorbeeld 1 druppel en 1 theelepel honing. Je kunt de olie ook plaatselijk aanbrengen maar ook op de chakra’s/reflex punten.